Нийгэм мэдээ

Олон үндэсний хоолны тогооч бэлтгэх хөтөлбөр хэрэгжүүлнэ

"Монголд зочлох жил"-ийн хүрээнд Нийслэлийн Засаг дарга бөгөөд Улаанбаатар хотын Захирагчийн дэмжлэгтэйгээр НЗДТГ, УБЗАА, Нийслэлийн Аялал жуулчлалын газар болон мэргэжлийн бусад байгууллагууд хамтран олон үндэсний хоолны тогооч бэлтгэх хөтөлбөрийг хэрэгжүүлэх гэж байна.

Хөтөлбөрийн хүрээнд аялал жуулчлал өндөр хөгжсөн, үндэстний хоол зоогоороо алдартай Узбекистан, ОХУ, Турк, Тайланд, БНСУ, Япон Улс болон Хонконгод туршлага судалж, тогооч нарыг ур чадвар дээшлүүлэх сургалтад хамруулах юм.

Тус хөтөлбөр хэрэгжиж, дээрх орнуудад тогооч бэлтгэснээр хоол үйлдвэрлэл, бүтээгдэхүүн үйлчилгээний нэр төрөл, амт чанар, боловсон хүчний ур чадвар нэмэгдүүлэх ач холбогдолтой.

Энэ мэдээнд өгөх таны үнэлгээ
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ц. Наранцацрал

СУИС-ийн харьяа РТМУС-ийг сэтгүүл зүй чиглэлээр сурч, төгссөн. Сэтгүүл зүйн салбарт дөрөв дэх жил ажиллаж байна. Нийгмийн чиглэлээр дагнаж ажилладаг.

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Eguur.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

guest
3 Сэтгэгдэл
Шилдэг
Шинэ Хуучин
Inline Feedbacks
View all comments
зочин
зочин

ХУЦААД БАЙГААРАЙ бид МОНГОЛДОО МОНГОЛООРОО байж, МОНГОЛОО сурт�##�члах хэрэгтэй гадаад хоол хийгээд байв�##�, гадаадруу л очно биздээ Монгол гэх онцлог юу байнаа?????????????????????????

Зочин
Зочин

Зөв зөв Байнга Монгол уламжл�##�т хоолоор угтах нь аял�##� жуучл�##�д муухай бүдүүлэг хэрэг. Монголчууд бид л өдөр бүр идээд сайхан байхаас биш өөр соёлын өөр хүмүүс уйдна. Олон үндэстний гоё гоё хоолнууд тэдгээрий сонголтуудтай байж байх нь зүйн хэрэг тэр нь бүр дэлхийн стандартад нийцсэн амттай сайхан байв�##� бүр гоё шүү бидч өөрсдөө иднэ

Зочин
Зочин

М�##�гай өмсөөгүй байна

Back to top button