Танд хэрэгтэй

ЭМЯ: Нэг бууз идэх бүртээ нэг халбага салат ид

Монгол түмний уламжлалт сар шинийн баярын идээ ундааны голлох төрөл нь бууз буюу битүү хоол байдаг. Тэгвэл ЭМЯ, НЭМҮТ хамтран бууз зооглохдоо эрүүл мэнд талаасаа хэрхэн зохистой хэрэглэх талаар зөвлөж байна.

Нэг бууз идэх бүртээ нэг халбага салат иднэ. Ингэхдээ шинэ ногоо, байцаа, бууцайн салат хамгийн тохиромжтой юм байна. Эслэгээр баялаг эдгээр салат нь цадах мэдрэмжийг төрүүлэх, гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөн сайжруулах, өтгөн хатахаас сэргийлэх, хорт бодисыг гадагшлуулах давуу талтай аж.

Б.ХАШ-ИЛД

Энэ мэдээнд өгөх таны үнэлгээ
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Eguur.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

guest
1 Сэтгэгдэл
Хуучин
Шинэ Шилдэг
Inline Feedbacks
View all comments
Зочин
Зочин
2024-02-12 19:01

БИТГИЙ ХУЦ ЧАМААР ЗААЛГАХГҮЙ БУУЗНЫХАА ӨМНӨ АХИУХАН АРХИ ЧААГААРАЙ ҮНЭН ГОЁ ҮХСЭН АЦНЫ ЧИНЬ САЛАТ ХУЖАА ЮМ УУ? ХААШАА ЮМ ТЭР ӨВС НОГООГОО ӨГЗӨГ РҮҮГЭЭ ЧИХ АХИУХАН АРХИ УУЦГАА

Холбоотой мэдээ

Back to top button