Нийгмийн
Гар аргаар бэлтгэсэн бууз, банш худалдаж авахгүй байхыг анхааруулж байна
Уламжлалт сар шинийн баяр болох гэж байгаатай холбогдуулан сүүлийн өдрүүдэд ил задгай, нийтийн эзэмшлийн талбайд худалдаа олноор гарч эхэлсэн.
Иймд чанарын шаардлага хангахгүй газар бэлтгэсэн бууз банш, мах, цагаан идээ худалдан авахгүй байхыг Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газар анхаарууллаа.
Гар аргаар бэлтгэсэн бууз, баншны дийлэнх нь стандартын шаардлага хангадаггүй. Үхэр, хонины махаар хийсэн гэдэг ч тэмээ, ямааны махыг хольж хийсэн тохиолдлыг мэргэжлийн байгууллагынхан тогтоож байжээ. Энэ нь нян үүсэх орчныг бүрдүүлдэг.
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Eguur.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Тэмээ, ямааны махаар хийхээр нян үүсдэг гэдэг худ�##�. Гэрт хувь хүмүүс хийж буй тул эрүүл ахуйн шаардлага хангасан нөхцөлд хийдэггүй байх магадл�##� өндөр. Тийм учраас нян үржсэн бууз хөлдөөсөн байж болох. Зураг дээрх чиг жишээ нь махны модон дээр буузаа тавьдаг буруу. Махны модны зүссэн ховил бүрт мах өөхний үлдэгдэл орж хэдхэн цаг болоход нян нь хэд дахин үрждэг.
Хөлөөрөө хийсэн бууз болох юм уу. Би буузыг өөр аргаар хийдэг гэж сонсоогүй үзээгүй
Гэртээ ер нь хоол хийж идэхээ больчуул яасын.
тийм шүү . гар аа угаахгүй бэлтгэж байгаа