Нийгмийн

Гар аргаар бэлтгэсэн бууз, банш худалдаж авахгүй байхыг анхааруулж байна

Уламжлалт сар шинийн баяр болох гэж байгаатай холбогдуулан сүүлийн өдрүүдэд ил задгай, нийтийн эзэмшлийн талбайд худалдаа олноор гарч эхэлсэн.

Иймд чанарын шаардлага хангахгүй газар бэлтгэсэн бууз банш, мах, цагаан идээ худалдан авахгүй байхыг Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газар анхаарууллаа.

Гар аргаар бэлтгэсэн бууз, баншны дийлэнх нь стандартын шаардлага хангадаггүй. Үхэр, хонины махаар хийсэн гэдэг ч тэмээ, ямааны махыг хольж хийсэн тохиолдлыг мэргэжлийн байгууллагынхан тогтоож байжээ. Энэ нь нян үүсэх орчныг бүрдүүлдэг.

Энэ мэдээнд өгөх таны үнэлгээ
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

П. Урнаа

Утга зохиол судлаач, сэтгүүлч мэргэжилтэй. Сэтгүүл зүйн салбарт зургаан жил ажиллаж байна. Улс төрийн сэдвээс гадна шүлэг бичдэг. “Зүрхний хэлээр” яруу найргийн түүвэр хэвлүүлсэн. Eguur.mn сайтын улс төрийн албаны модератор, редактораар ажиллаж байна.

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Eguur.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

guest
4 Сэтгэгдэл
Хуучин
Шинэ Шилдэг
Inline Feedbacks
View all comments
Зочин
Зочин
2022-01-23 01:06

Тэмээ, ямааны махаар хийхээр нян үүсдэг гэдэг худ�##�. Гэрт хувь хүмүүс хийж буй тул эрүүл ахуйн шаардлага хангасан нөхцөлд хийдэггүй байх магадл�##� өндөр. Тийм учраас нян үржсэн бууз хөлдөөсөн байж болох. Зураг дээрх чиг жишээ нь махны модон дээр буузаа тавьдаг буруу. Махны модны зүссэн ховил бүрт мах өөхний үлдэгдэл орж хэдхэн цаг болоход нян нь хэд дахин үрждэг.

Мөнх
Мөнх
2022-01-23 22:13

Хөлөөрөө хийсэн бууз болох юм уу. Би буузыг өөр аргаар хийдэг гэж сонсоогүй үзээгүй

Зочин
Зочин
2022-01-25 07:42

Гэртээ ер нь хоол хийж идэхээ больчуул яасын.

Зочин
Зочин
2022-01-26 13:03

тийм шүү . гар аа угаахгүй бэлтгэж байгаа

Холбоотой мэдээ

Back to top button